Aanbod

Je kan hier terecht voor:

 • Loopbaancoaching
 • Talentontwikkeling
 • Je energiebalans verhogen
 • Verbetering van de persoonlijke balans tussen privé en werk
 • Assertiviteit
 • Verhogen van zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld
 • stressmanagement

Hoe?

 • Kennismakingsgesprek (30 min.): Elk coachingtraject start met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we elkaar beter gaan leren kennen. We kijken ook al naar de doelen die je met coaching wil bereiken.
 • Loopbaancoaching: Ben je je job beu? Weet je niet welke weg je uit wilt? Wil je een betere balans krijgen tussen werk en privé? Wil je weten waar je talenten liggen? Kies dan voor loopbaanbegeleiding. Hiervoor werk ik samen met Itineris, een loopbaancentrum dat erkend is door de VDAB. Ik werk op maat van elke coachee, dat wil zeggen dat elk traject er anders uitziet. Je kan hier terecht met loopbaancheques van VDAB (zie ‘Praktische info’ voor meer informatie). Dan kost het je slechts € 40 per cheque.

(Mindset)Coaching: Loop je vast op een ander levensdomein? Dan is (mindset)coaching mogelijk iets voor jou. Tijdens deze coaching  gaan we aan de slag richting het bereiken van jouw opgestelde doelen. Je wil iets veranderen in je leven maar je wordt tegengehouden door je gedachten. Je bekijkt jouw denkpatronen en je leert hoe je die kan veranderen, zodat je de stap durft te zetten naar wat jij echt wilt. We werken toekomst- en oplossingsgericht. Coaching is steeds op maat en op jouw tempo. De kostprijs is € 60 per uur.

Praktisch

Voor loopbaanbegeleiding kan je loopbaancheques bestellen via de VDAB. Per loopbaancheque betaal je 40 euro. Dit is erg voordelig, want de reële waarde bedraagt 550 euro. De Vlaamse overheid legt per loopbaancheque dus 510 euro bij. In totaal kan je 2 loopbaancheques bestellen. Die 2 cheques geven je recht op 7 uren loopbaanbegeleding.

Algemeen gesteld moet je op het ogenblik van je aanvraag aan deze vijf voorwaarden voldoen:

 • Je woont in Vlaanderen of Brussel.
 • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.
 • Je werkte minimum 7 jaar (= 84 maanden) als werknemer of zelfstandige.
 • Je volgde de voorbije zes jaar nog geen loopbaanbegeleiding.
 • Je bent bereid om loopbaanbegeleiding te volgen in het Nederlands. Een loopbaancentrum mag geen loopbaanbegeleiding met loopbaancheques aanbieden in een andere taal.

Voor meer info kan je ook nog altijd terecht op volgende website: https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

Evelien Leppens

Loopbaan- en mindsetcoach

Over Evelien

Hallo, ik ben Evelien. Ik ben in 2013 afgestudeerd als maatschappelijk assistent aan de Thomas More hogeschool. Na 7 jaren in de hulpverlening koos ik ervoor om het roer om te draaien. Ik volgde een lerarenopleiding die ik in 2019 heb afgerond. Momenteel ben ik deeltijds tewerkgesteld in het volwassenenonderwijs. Daarnaast ben ik sinds begin 2019 gecertificeerde coach en loopbaanbegeleider. Ik volgde mijn coachopleiding bij Systo. Ik specialiseer me nu verder in mindsetcoaching aan de Inge Rock Academy.

In mijn vrije tijd kan je me terugvinden op de planken bij een toneelvereniging, in de dansles, achter een goed boek of bij vrienden. Ik ben een bezige bij. Andere typische kenmerken zijn sociaal, open, eerlijk en enthousiast. Ik sta positief in het leven en wil dit graag met zoveel mogelijk mensen delen. Ik kijk er enorm naar uit om jou binnenkort te mogen ontmoeten.

Meer info?

Een vraag of wens je meer informatie?
Contacteer ons.